Continuem Treballant en l’Àrea de Trial

by erik
diciembre 21, 2020

Aquest cap de setmana hem continuat fent tasques en el disseny i muntatge de l’Àrea de Trial en Bicicleta de Llagostera.

Gràcies a l’esforç de totes persones i empreses del poble que s’estan implicant activament en tirar endavant l’Àrea, el projecte va avançant amb bons resultats. A mitjans de setmana, la Brigada de l’Ajuntament de Llagostera i la Fundació Noguera, van estar treballant en la poda i neteja del terreny deixant l’espai més net per facilitar les tasques de construcció.

Destacar que aquest cap de setmana hem pogut començar la instal·lació de la zona de pneumàtics (cedits per Pneumàtics Perelló); arranjar tot el terreny i herba gràcies a un tallagespa de 4 rodes (cedit per Taller Brugulat) i transportar un grup d’estructures New Jersey gràcies a l’esforç de l’equip humà de Piscines Sant Feliu.

En breu anirem avançant en més parts. Recordem que encara no està finalitzada l’àrea i no es possible fer-ne ús lliurement.

Agraïment a les empreses que estan col·laborant amb la construcció de l’Àrea de Trial en bicicleta a Llagostera: Ajuntament de Llagostera, Piscines Sant Feliu, Serreríes Garolera, Serveis Forestals Fugarolas, Pintures Jordi Ribas, Pneumátics Perelló, Fiolma, Construccions Massachs, Outlet Tèxtil Tarragó, Fundació Noguera i Taller Brugulat.