Descobreix-nos

El Club BTT Llagostera

La popularització del BTT al nostre país va ser fulgurant, com devia ser-ho a la resta del mon occidental. Molta gent va endinsar-se dins el mon del ciclisme de muntanya, atreta segurament per el nou format que havien adquirit les bicicletes : canvi de marxes al manillar, relació de velocitats molt variada, rodes amples, robustes…

Una nova nissaga d’esportistes havia d’omplir els camins rurals i els corriols de les muntanyes. Aquests nous esportistes van trobar en el BTT una nova manera de fer esport: gaudir de la natura i dels espais oberts, sentir les descàrregues d’adrenalina en un descens vertiginós i l’eufòria d’aconseguir pujar una forta pendent sense ni aixecar el cul del seient (patint de valent, és clar).

Llagostera no va ser diferent i de mica en mica es va anar estenent la nova modalitat de ciclisme. La pràctica de l’esport juntament amb la necessitat de conèixer nous camins, va fer que sorgissin noves colles de companys per sortir a pedalar junts.

Una d’aquestes colles es va reunir amb la idea de formar un club de ciclisme de muntanya: el Club BTT Llagostera. Això va ser a finals del 1993 ... i encara estem aquí.

Han passat molts anys i ja tenim 30 anys com a club.

Els primers anys del club

Els membres del club també han crescut i no tot és BTT. Molts socis practiquen, també, altres disciplines del ciclisme com Carretera, Trial, Descens, eBikes o BMX.

En aquests darrers anys, el Club ha agafat força i estem molt animats a seguir treballant pel ciclisme i el poble de Llagostera. Per aquest motiu, des del Club BTT Llagostera s’ha portat a terme l’Àrea de Trial i el futur Pumptrack, així com celebrem la nostra cursa anual de La Salamandra (hereva de la marxa BTT Popular). Actualment, portem 30 anys com a club i 14 curses anuals.

Els nostres objectius

Descobreix les nostres Motivacions

0
Cursa La Salamandra 2019

La cursa anual que organitza el Club durant més de 12 anys i que en les darreres edicions em renombrat com a "La Salamandra". L'objectiu és oferir als ciclistes una experiència de cursa on gaudir amb la bicicleta al nostre territori. En la darrera edició vam tenir 394 corredors.

0
Socis en el Club

La satisfacció de realitzar per als socis del Club BTT Llagostera diferents activitiats, tallers, cursos per als socis. Treballem altruistament en aportan nous valors i objectius als nostres socis.

Junta Directiva

Els membres de la Junta Directiva

Els Nostres Patrocinadors