Iniciem la construcció de l’Àrea de Trial en Bicicleta

by erik
diciembre 14, 2020

Després d’uns anys gestionant el desenvolupament d’aquest projecte per a Llagostera, per fi podem iniciar la primera fase d’arranjament del terreny, transport del material i disseny les primeres zones.

Hem de fer una especial menció a totes aquelles persones i empreses que de forma altruista estan treballant i col·laborant per a poder dur a terme aquest projecte. Ha estat un primer cap de setmana de molta feina, coordinació entre diferents persones i treball en equip que han demostrat les ganes que hi ha per a portar a terme aquest projecte per al poble.

Hem de tenir en compte que l’àrea actualment està en construcció, amb material provisional emmagatzemat i que no se’n pot donar ús fins que arranjem tot el que tenim pendent i tinguem l’autorització de l’Ajuntament per a poder utilitzar-ho.

Agraïment a les empreses que estan col·laborant amb la construcció de l’Àrea de Trial en bicicleta a Llagostera: Ajuntament de Llagostera, Piscines Sant Feliu, Serreríes Garolera, Serveis Forestals Fugarolas, Pintures Jordi Ribas, Pneumátics Perelló, Construccions Massachs, Fiolma, Outlet Tèxtil Tarragó, Fundació Noguera i Taller Brugulat.