APLAÇAT: Curset Infantil amb Tribikecamps

by erik
octubre 26, 2020

L’empresa Tribikecamps, amb la col·laboració del BTT Llagostera, inicia unes sortides de ciclisme de muntanya per a nens i nenes. Els infants aprendran a conduir amb seguretat i control la bicicleta, alhora que exploraran l’entorn natural de Llagostera i faran nous companys i amics.

Són sortides de 2 hores, aquest espai és ideal per a tots aquells que vulguin iniciar-se dins la modalitat de bicicleta tot terreny (BTT). A través de les rutes introduirem les tècniques bàsiques del BTT forma global, coneixença de l’entorn, millora de l’orientació, aplicació de coneixements mecànics i dels passos previs a una ruta de BTT.

Aplaçada fins a nou avís

La primera sortia d’aquesta nova activitat, tindrà lloc el porper 14 de Novembre de 9 del matí a 13 hores. Preu 10€ + 2,5 € assegurança d’un dia.

Mireu el cartel i el PDF adjunt per conèixer més detalls i horari. Tota la organització, gestió i pagaments, es tramitaran a través de Tribikecamps.

Podeu formalitzar la inscripció aquí: https://forms.gle/DzxYxoq8zkGWLFJF7

Segons el funcionament d’aquesta primera sortida, valorarem de realitzar més activitats d’aquest estil.

*Cal tenir present la situació actual de COVID. Tots els nens hauran d’anar amb mascareta. Si hi ha canvis legals per la situació, la sortida pot quedar anul·lada.

Més informació a https://tribikecamps.com/es/extraescolares/