Treballant en noves zones

by erik
enero 4, 2021

Hem aprofitat l’últim dia de l’any per poder seguir treballant en l’àrea de trial.

Gràcies a la col·laboració d’excavacions Fiolma, hem pogut arranjar l’entrada de l’àrea per a facilitar el moviment de maquinària i camions, així com treballar en diferents zones noves que hem estat planificant dies enrere per a poder crear un espai amb diferents nivells.

Encara ens queda feina per a enllestir noves zones, treballar en la part d’iniciació/infantil i tenir nou material a l’àrea per a finalitzar la idea inicial que teníem en el projecte. Esperem en breu poder avançar més.

Agraïment a les empreses que estan col·laborant amb la construcció de l’Àrea de Trial en bicicleta a Llagostera: Ajuntament de Llagostera, Piscines Sant Feliu, Serreríes Garolera, Serveis Forestals Fugarolas, Pintures Jordi Ribas, Pneumátics Perelló, Fiolma, Construccions Massachs, Outlet Tèxtil Tarragó, Fundació Noguera i Taller Brugulat.