Celebració dels 30 anys del Club

by Roger Recasens
septiembre 29, 2023

Benvolguts socis i sòcies!

Amb motiu del 30è aniversari del Club BTT Llagostera, el pròxim diumenge 8 d’octubre tindrà lloc una jornada festiva per a tots els socis, sòcies, membres de l’actual junta i d’anteriors juntes al llarg d’aquests 30 anys d’història.

La jornada s’iniciarà a les 8:30 del matí amb una sortida en BTT oberta per a tothom pels voltants de Llagostera amb punt de trobada i sortida al Polivalent de Llagostera. La ruta constarà de 25 km i 500 m de desnivell positiu, amb un nivell tècnic i físic baix assequible a tots els practicants habituals de btt.

A continuació, un cop finalitzada la ruta, a les 11 h del matí es farà un esmorzar al Polivalent de Llagostera que va a càrrec del club amb motiu d’agraïment cap als nostres socis/es i antics integrants de les juntes anteriors, que sense ells no hauria estat possible arribar als 30 anys d’història. En el cas que hi hagi un no soci/sòcia que vulgui participar en l’esmorzar ho podrà fer per un modest preu de 2 € que caldrà donar en efectiu el dia de la jornada.

Per tal de poder fer una bona previsió per l’esmorzar cal apuntar-se prèviament indicant quantes persones vindran. Ho podeu fer a través de missatge per l’Instagram del club (@clubbttllagostera), per correu electrònic (bttllagostera@gmail.com) o bé per Whatsapp (+34 663404752).

Moltes gràcies i us esperem a tots el pròxim 8 d’octubre!