Classificacions i fotos de La Salamandra 2023

by Pol Figueras
agosto 29, 2023

Benvolguts socis, sòcies i participants de La Salamandra 2023,

Després d’una nova edició de la nostra marxa, caracteritzada enguany per celebrar-se sota una pluja que feia mesos que no queia, ja tenim les classificacions i les primeres fotos a punt. De nou us agraïm a tots i a totes la vostra participació i les vostres ganes de gaudir del BTT sota unes condicions climatològiques adverses. Us recordem un parell de punts:

  • Anirem publicant totes les fotos a mesura que les anem rebent dels nostres fotògrafs i col·laboradors.
  • La Salamandra és una marxa popular no competitiva, per la qual cosa us oferim les classificacions com a un servei més, però poden contenir errors i imprecisions (en alguns cops, alienes a l’organització). Per a nosaltres, el més important era que gaudíssiu dels recorreguts que us vam proposar.