Noves equipacions 2022-23

by Roger Recasens
marzo 14, 2022

Com cada dos anys, des del Club BTT LLAGOSTERA renovem equipació i patrocinadors.
Per a les properes dues temporades seguirem comptant amb el patrocini d’UNITED CAPS, EMBOTITS MONTER, SERRERIES GAROLERA, AYATS CYCLES i RADIKAL BIKES. Agrair la seva col·laboració novament.

Els que vulgueu comprar la nova equipació, podeu passar per la botiga «X Peus» al carrer Almogàvers nº9. Hi ha roba de tallatge per provar la que més us convingui, per encarregar-la s’haurà d’abonar l’import a «X Peus» mateix.

El preu de culotte i maillot d’estiu és de 89€, per als socis del club el preu serà de 60€. La diferència serà aportada pel club gràcies al suport dels patrocinadors i a l’èxit de la Salamandra que ens ho permet (gràcies també a tots els que hi col·laboreu).

Cal dir que aquest any tant el teixit com la badana seran de la millor qualitat que fabrica TuTribu. Teniu temps fins el dia 18 de març per fer la comanda. A partir de llavors, si hi ha qualsevol persona interessada a demanar alguna equipació, us podeu posar en contacte amb el club i gestionarem la comanda agrupant diverses peticions.👍🦎