Llicències federatives 2022

by Roger Recasens
enero 20, 2022

Els que us vulgueu federar aquest any 2022 tant per fer competicions com per estar assegurats mèdicament i de responsabilitat civil, podeu passar per la botiga «X PEUS» al Carrer Almogàvers nº9 i deixar-hi les vostres dades, tipus de llicència, telèfon i diners, per tal que des del Club BTT Llagostera les podem anar tramitant.

Recordar-vos que per fer-ho heu de ser socis del club, podeu informar-vos de com fer-vos-en a la web, dins de l’apartat «EL CLUB» a «FES-TE SOCI» i deixar els papers degudament emplenats a X PEUS. També recordar-vos que si participeu en curses i marxes populars, teniu dret a les ajudes que aporta el club, complint els requisits (explicatas dins de l’apartat «FES-TE SOCI»).

Salut i pedals!

SI VOLEU VEURE ELS PREUS DELS DIFERENTS TIPUS DE LLICÈNCIES, FEU CLICK AL DOCUMENT ADJUNT.