Preparant les zones per a pintar

by erik
enero 25, 2021

Aquest cap de setmana hem estat treballant en un petit arranjament per tal de deixar les zones de formigó sanejades per a facilitar el procés de pintat que rebran en les setmanes vinents. Hem retirat la terra i hem treballat amb formigó certes parts de les New Jersey i cilindres.

En els propers díes, hi haurà un treball de pintura d’aquestes peces.

També hem treballat en noves estructures.

IMPORTANT!

IMPORTANT: Recordem que la instal·lació de l’àrea de trial està encara en fase de construcció i no està oberta. Estem ultimant els detalls amb l’ajuntament per a poder obrir com més aviat millor. Per seguretat no és possible fer-ne ús i pot comprometre la construcció que estem realitzant. Us avisarem tan bon punt ens sigui viable obrir la instal·lació.

Agraïment a les empreses que estan col·laborant amb la construcció de l’Àrea de Trial en bicicleta a Llagostera: Ajuntament de Llagostera, Piscines Sant Feliu, Serreríes Garolera, Serveis Forestals Fugarolas, Pintures Jordi Ribas, Pneumátics Perelló, Fiolma, Construccions Massachs, Outlet Tèxtil Tarragó, Fundació Noguera i Taller Brugulat.