Construcció de noves zones

by erik
enero 17, 2021

Aquest diumenge hem continuat treballant en l’Àrea de Trial per a bicicletes, finalitzant el primer conjunt de zones de pedres i construint la zona de més nivell del circuit amb New Jersey.

Agraïm novament la col·laboració i gran treball de Fiolma amb qui hem pogut arranjar aquestes zones gràcies a l’excavadora. També agraïm a Massachs que ens ha facilitat el conjunt de pedres naturals amb les quals hem pogut treballar diferents zones noves adequades a una varietat de nivells, així com Piscines Sant Feliu per al transport d’aquestes.

Els propers passos seran treballar en la zona infantil i donar color a les peces de formigó amb pintura.

Agraïment a les empreses que estan col·laborant amb la construcció de l’Àrea de Trial en bicicleta a Llagostera: Ajuntament de Llagostera, Piscines Sant Feliu, Serreríes Garolera, Serveis Forestals Fugarolas, Pintures Jordi Ribas, Pneumátics Perelló, Fiolma, Construccions Massachs, Outlet Tèxtil Tarragó, Fundació Noguera i Taller Brugulat.