Sortida a Llançà amb BTT 2022

by Pol Figueras
junio 28, 2022

Després que l’any passat haguéssim de cancel·lar la sortida a Llançà per l’incendi forestal que va afectar la zona en les dates previstes, aquest any des del Club BTT Llagostera tornem a organitzar la tradicional sortida anual. 

La ruta tindrà lloc aquest dissabte, 2 de juliol. Sortirem a les 6.30 h del matí i el punt de trobada serà el Pavelló Municipal d’Esports de Llagostera.

El recorregut començarà pel carril bici fins a Girona per després desviar-nos fins a arribar a Ordis, Figueres, Peralada i, finalment, Llançà, on farem una banyada i dinar (a càrrec de cadascú). La sortida consta d’uns 115 km i +1200 m de desnivell, unes 7-8 hores de pedal. És important portar esmorzar, barretes… i aigua abundant, ja que es preveuen temperatures altes.  

La tornada serà amb tren fins a Caldes i és gratuïta per als socis del Club.