La Salamandra tornarà el 29 d’agost!

by Pol Figueras
mayo 20, 2021
La Salamandra 2021

Sabem que molts ho estàveu esperant i per això estem molt contents d’anunciar-vos que la marxa popular de La Salamandra tornarà aquest 29 d’agost després d’un any de parèntesi a causa de la situació de la pandèmia.

Des del Club BTT Llagostera ja estem treballant amb els dos recorreguts que us oferirem, amb una distància llarga i una de curta, que transcorreran per camins i corriols del massís de l’Ardenya. Pròximament us donarem a conèixer tots els detalls sobre les inscripcions.

La celebració de la cursa estarà condicionada en tot moment a la situació de la pandèmia i a les mesures i restriccions que estiguin en vigència. Per ara, la situació sembla millorar i a poc a poc anem recuperant la normalitat. Per aquest motiu des del Club BTT Llagostera som optimistes i ja hem posat en marxa La Salamandra 2021. Us hi esperem!