Descobreix el Club BTT Llagostera

by erik
julio 22, 2020

El Club

La popularització del BTT al nostre país va ser fulgurant, com devia ser-ho a la resta del mon occidental. Molta gent va endinsar-se dins el mon del ciclisme de muntanya, atreta segurament per el nou format que havien adquirit les bicicletes : canvi de marxes al manillar, relació de velocitats molt variada, rodes amples, robustes …
Una nova nissaga d’esportistes havia d’omplir els camins rurals i els corriols de les muntanyes. Aquests nous esportistes van trobar en el BTT una nova manera de fer esport: gaudir de la natura i dels espais oberts, sentir les descàrregues d’adrenalina en un descens vertiginós i l’eufòria d’aconseguir pujar una forta pendent sense ni aixecar el cul del seient (patint de valent, és clar).

Llagostera no va ser diferent i de mica en mica es va anar estenent la nova modalitat de ciclisme. La pràctica de l’esport juntament amb la necessitat de conèixer nous camins, va fer que sorgissin noves colles de companys per sortir a pedalar junts.

Una d’aquestes colles es va reunir amb la idea de formar un club de ciclisme de muntanya: el Club BTT Llagostera. Això fa ser a finals del 1993 … i encara estem aquí.
Som una secció del Patronat Municipal d’Esports, a qui devem tot el suport que ens ha prestat i des d’on hem desenvolupat les nostres activitats.

Al 2006 varem refundar el club :Es va modificar la junta, es va instaurar una quota de soci per formalitzar una mica l’associació i disposar d’algun caler per a les despeses d’impressió de programes, calendaris, esmorzars…
Ara som més socis, amb més participació, més il·lussió per continuar treballant i … continuem resistint !!!

Llicència federativa

El Club BTT Llagostera una entitat legalment constituida, un club esportiu inscrit al Registre d’Entitats Eportives de la Generalitat de Catalunya i amb Llicència Federativa de la FCC. Qualsevol practicant de ciclisme que vulgui federar-se ho pot fer a través de la nostra entitat.

Veieu la secció Llicències per a més informació.

Socis

Si us voleu fer socis del Club BTT Llagostera, accediu a la secció Fes-te Soci per a més informació.

    16.515 comments