Des del menú principal podreu accedir a tota la informació de la Marxa en BTT del Club.

IV Marxa per parelles : els vostres missatges

Us deixem una còpia dels missatges que, des del mateix dia 11 de desembre i fins avui, ens heu fet arribar.
Gràcies a tots per les vostres aportacions.

***

Dorsal nº 88 (Ramon Miralpeix Marquès)

 
Recorregut molt maco i molt "currat". Excessivament tècnic al meu parer. M'hagues agradat tenir més estona de pista o camí sense dificultat. Penseu que aquesta marxa hi ve gent de tot nivell (si voleu que sigui popular).
 
Els avituallament, senyalització, organització perfecte.
 
Felicitats!
Ramon (equip Xoriguers de l'UC Tossa)
 
***
Bona tarda nanos. Personalment m'ha semblat una marxa magnifica a nivell de recorregut, molts corriols guapissims, molt nets , els palets fantastics amb la xarxa, a nivell d'avituallaments no en puc queixar perque nomes he parat a un a buscar aigua i no puc opinar gaire mes, molt ben marcat tant al terra com a nivell de cintes en els llocs correctes i vistoses, la gent del club molt maca com es costum, la bossa de regals amb la camiseta de cada any, molt guapa , aquest any amb blau, m'agrada molt .

Millores a fer : NO M'HA AGRADAT GEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENS LA CARREGADA DE BESSONS A LA " PETITA PUJADETA " DELS COLLONS , HE DIT !!!!
Podrieu passar el proxim any que plogui tant , la fregona , i posar tovalloles a llocs determinats i estrategicament per assecar la meva cadena i transmisio i de pas posar una empolleta   d'oli ( de marca esclar )  i aixi no la haure de portar jo . 
La butifarra de can MIgi no era de qualitat, a veure si parleu amb l'Aris o en Migi , i ho arregleu.  
Al final de la marxa he vist arrivar a dos noies de molt bon beure i m'han dit que han fet la curta, estaria b que informessiu de qui far la curta i la llarga i a podriem escollir millor quina fer. 

Sense re mes a dir , Molte gracies per tot i a nivell de marxa per parelles , fins l'any que be , di deu vol i  a nivell de sortides domingueres a veure si algun dia coincidim en alguna. 

SALUT I A PEDALAR 
 
***

Gràcies per tot!!! 

http://xevicomas.blogspot.com/2011/12/marxa-x-parelles-llagostera.html

Salutacions,

Xevi.

***

Ens hem pres la llibertat de posar un enllaç al Bloc d'en Joan Babot .

***

Un altre blog que en parla :
 
***
Felicitats per l’organització i la ruta. IV marxa i 4 any que vinc, sempre molt bé.
Estic pensant en fer la curta el proper any amb el meu nen de 12 anys, ja vaig fer la de Pals, i he vist que a Llagostera la marxa curta és molt dura i els nens potser seria millor fer-la sense els trossos a peu i posar aquestes dificultats només per la marxa llarga.
Anims i el proper any a tornar-hi.
Felicitats d’un de Cassà que viu a l’Estartit
 
Narcís
 
***
Hola Buenas tardes,
 
Soy Oscar Ortega, del equipo PasqBike, en primer lugar, felicitaros por el evento de hoy.
No estamos deacuerdo con nuestra clasificación del recorrido de 30km, ya que nosotros hemos entrado detrás del equipo Medina y en solitario.
Os agradecería que revisaráis la clasificación.
 
Muchas Gracias,
 
Óscar Ortega