Des del menú principal podreu accedir a tota la informació de la Marxa en BTT del Club.

La passera ha mort, visca la passera !!!

Aquest matí de dissabte ha estat profitós. Per a l’edició de la TERCERA MARXA x PARELLES varem muntar una passera, prop de Can Crispins, per poder salvar un esvoranc en un rierol, provocat per les pluges del moment.
Les darreres pluges han fet l’esvoranc més gran encara i la passera ha baixat; de fet ja fa uns dies que l'aigua se la va endur un parell de metres rierol avall.

La varem tornar a col·locar en un punt on l’esvoranc és més estret, però ja estava fora de la traçada natural del camí. Durant aquesta operació, varem copsar que estava una xic desgavellada i podrida.

Tot plegat ens va fer decidir a muntar una nova passera si teníem prou temps, pensant en la QUARTA MARXA x PARELLES, i avui ha estat el dia; ens ha sorgit l’oportunitat de col·locar un palet de grans dimensions (4 x 1,30 metres) i l’hem aprofitat tan bé com hem sabut.

La tasca de baixar el palet des de la carretera fins al rierol ha estat dura; no té cap complicació, si no fos pel pes considerable del palet. Hem hagut de traginar-lo a mans, utilitzant uns travessers de fusta que després hem utilitzar per donar més consistència a la passera.

Us en deixem un recull de fotos, on hi podreu veure la passera “antiga”, l’esvoranc i una petita mostra del què hem fet.

Esperem que els participants puguin apreciar la tasca que, si tot va bé, procurarem repetir al sender de sota Banyacroua.