LA SALAMANDRA

La Salamandra 2021
La Salamandra 2021


Sabem que molts ho estàveu esperant i per això estem molt contents d’anunciar-vos que la marxa popular de La Salamandra tornarà aquest 29 d’agost després d’un any de parèntesi a causa de la situació de la pandèmia.
Des del Club BTT Llagostera ja estem treballant amb els dos recorreguts que us oferirem, amb una distància llarga i una de curta, que transcorreran per camins i corriols del massís de l’Ardenya. Pròximament us donarem a conèixer tots els detalls sobre les inscripcions.
La celebració de la cursa estarà condicionada en tot moment a la situació de la pandèmia i a les mesures i restriccions que estiguin en vigència. Per ara, la situació sembla millorar i a poc a poc anem recuperant la normalitat. Per aquest motiu des del Club BTT Llagostera som optimistes i ja hem posat en marxa La Salamandra 2021. Us hi esperem!

Us fem saber que La Salamandra comptarà amb dos recorreguts:
– Recorregut Llarg: 40Km
– Recorregut Curt: 23Km

(Les E-Bikes hauran de fer el recorregut llarg)

3 comments

  • Sergi Martinez junio 1, 2021

    Hola, quest any 2021 es fa la salamandra? Em pots confirmar que es 29-08-2021? Si es que si, a on em puc inscriure? Gracies

  • Roger Recasens junio 1, 2021

    Hola Sergi, sí!! aquest any farem La Salamandra! el 29 d’agost 2021, tal com surt al calendari de la Federació, més endavant obrirem inscripcions, anirem informant a l’apartat de notícies de la web i per xarxes socials, l’Instagram i el Facebook del Club BTT Llagostera.

  • Marta junio 6, 2021

    hola, quins desnivells (positiu) tenen els dos circuits? gràcies!

  • Leave a comment