Nous Punts de Contacte del Club BTT Llagostera

by erik
diciembre 24, 2019

Benvolguts socis,

Ens felicitem per haver arribat a un acord amb Ayats Cycles i Radikal Bikes amb el Club BTT Llagostera per el patrocini de l’equip per les temporades 2020-2021 i punt de contacte amb els socis. Us fem saber que si n’esteu interessats en fer-vos socis, els que no ho sigueu podeu anar a les dues botigues, també els que us volgueu federar (cal ser soci) ja podeu començar a portar la documentació, tant aviat com podem anirem a fer-les. Recordar que si us voleu fer llicència UCI cal el certificat metge omplint el formulari de la federació, si us toca (cada dos anys) i com a novetat també una foto de mida de carnet, necessari aquest any. Els que us federeu per primera vegada hauríeu d’omplir el formulari de llicència (PDF de la federació), caldrà pagar-ho per avançat quan deixeu els papers i deixar clar la categoria.

Recordem que tots els federats que aneu a competicions o marxes populars us podreu beneficiar dels avantatges de córrer amb el Club BTT Llagostera amb la llicència i equipació gratuïts complint els requisits necessaris

També aviat farem noves equipacions amb nou disseny i patrocinadors per les temporades 2020-2021, us anirem informant…

BONES FESTES! SALUT I PEDALS!

    13.200 comments